Muzica noastră este prezentă peste tot în țară și nu numai, în cadrul grădinițelor, școlilor, petrecerilor, la sala de joacă pentru copii. Prima melodie pentru copii lansată de Marili a fost “Gândăcelul” în anul 2017, un cover după celebra melodie”La cucaracha”, având un mesaj pentru copii, acela de a nu se teme de insecte pentru că sunt inofensive dar și de a păstra curățenia în cameră. Au urmat o serie de coveruri după piese internaționale mai mult sau mai puțin cunoscute, precum “1, 2, 3- Dansul rățuștelor”, “Limbo”, “Limbo baby”, “Dansul prieteniei” (Hockey Cockey), care este cel mai popular, “Ne învârtim” (Chu-chu-ua), “Spiridușii” (Jingle Bells), “Moș Crăciun e-aproape de noi” (Santa Claus is coming to town), “Crăciunul este aproape” (Let it snow), “Ciocolata”, “Pizza” (Chihuahua), “Moș Crăciun cu plete dalbe”, “Noapte de vis”, “La mulți ani”, “Aram sam sam Disco”, iar apoi au apărut, în 2020, melodiile proprii ale trupei Marili, “Dansul lui Dodoroni”, “Partidul Copiilor Fericiti”, “Distracție”, “La bunici la țară”, “Hai să ne spălăm pe mâini!” care a devenit imnul brandului românesc Hygienium Kids. Majoritatea melodiilor Marili se pot g[si pe Youtube de unde pot fi ascultate gratuit si sunt însoțite de coregrafii. 

 

Fiecare melodie este înscoțită de un mesaj, “Partidul Copiilor fericiți” fiind un manifest pentru egalitate de șanse, copilărie și empatie.

Melodia Pizza este inspirată din preferințele copiilor, unde aceștia exprimă că pizza ar fi preferata lor, “Hai să ne spălăm pe mâini!” a apărut o dată cu pandemia de covid-19 și este un mesaj serios transpus într-un videoclip colorat și versuri hazlii.